Algemeen nieuws uit de gemeente:

09-12-2017

OSSENISSE - Filmmaker Erik de Bruyn keert voor een half jaar terug naar Zeeland. Hij gaat in januari in Ossenisse wonen, voor het opnemen van de televisieserie Grenslanders. ,,Ik vind het heel bijzonder om weer naar mijn geboortestreek terug te keren."

08-12-2017

HULST - Het is koud en miezerig. Te koud voor sommige kinderen die verkleumd weer naar huis gaan. Kimi (8) en Milan (11) trappen wat echter wat ze kunnen. Op het mountainbikeparcours bij Hulst kregen ze zaterdag van Hulst voor Elkaar les in terreinrijden. 

07-12-2017

CLINGE - Dancefeest Remixed gaat vanavond voor de derde keer door in gemeenschapscentrum Malpertuus in Clinge. Vanaf 21.00 uur treden Girls Love Dj's, De Lievelings Dj's van Je Zusje, Bestien en Oorgasme op. 

07-12-2017

CLINGE - Basisschool Sint Bernardus in Clinge is volgende week niet bereikbaar met de auto. Maandag wordt begonnen met het bestraten van de kruising Koningin Julianastraat-Beatrixstraat. Ook het parkeerterrein vlakbij de school moet er aan geloven. De dokterspraktijk is eveneens onbereikbaar met de auto. De werken duren tot en met vrijdag. 

04-12-2017

HULST - De vier jongens in de leeftijd van 17 en 18 jaar die aangehouden zijn op verdenking van negen gewapende straatroven in de omgeving van Hulst, hebben bekend. De politie heeft inmiddels het onderzoek afgerond.

1 / 14

Please reload