top of page

Jongerencentrum Komma opent dit voorjaar in Den Dullaert

Jongerencentrum Komma opent dit voorjaar in Den Dullaert in Hulst.  Komma neemt haar intrek in de ruimte waar voorheen de bibliotheek zat. Die wordt momenteel geschikt gemaakt voor de jeugd.

In oktober werd bekend dat Komma een plek krijgt in het activiteitencentrum aan de Sportlaan, waar de gemeente Hulst nu eigenaar van is. Komma werd in oktober 2015 dakloos toen haar honk aan de Houtmarkt in Hulst sloot. Er waren in de tussentijd activiteiten in een gebouw van scouting 't Jagertje en bij 't Kruispunt, maar een vaste stek bleef uit.  Tot nu.


Den Dullaert heropende onlangs en is een geschikte plek voor het jongerencentrum, zegt de gemeente Hulst. Komma krijgt een ‘solide basis’, waar beide voorzieningen elkaar kunnen versterken. In haar nieuwe onderkomen gaat Komma fungeren als ontmoetingsplek. Ook jongerenwerkers van stichting Hulst voor Elkaar zijn er aanwezig en organiseren activiteiten. In het centrum kunnen jongeren daarnaast  computers gebruiken. Ook kunnen ze spelletjes doen, kunstzinnig aan de slag gaan of  gewoon ‘chillen.’ 


Bron: https://www.pzc.nl/zeeuws-vlaanderen/jongerencentrum-komma-opent-dit-voorjaar-in-den-dullaert~a06bb50a/

20 weergaven
bottom of page