top of page

Ook voetbalvereniging Hontenisse heeft nu een kunstgrasveld

De kurken knalden van de flessen, zaterdag op het complex van voetbalvereniging Hontenisse in Kloosterzande. Vanwege het nieuwe jaar en de opening van het kunstgrasveld. 

Hontenisse zinspeelde al lang op een kunstgrasveld, ter vervanging van het erbarmelijke natuurgras op één van de trainingsvelden, veld 2. Bij regenval was die mat vaak onbespeelbaar. Dat moet met het nieuwe ‘neppe’ gras verleden tijd zijn. Er kunnen ook andere verenigingen uit de buurt op terecht. De aanleg begon in september.


Ook HVV’24 in Hulst krijgt een nieuw, tweede kunstgrasveld. De leden stemden onlangs tijdens een algemene ledenvergadering in met de aanleg van een tweede kunstmat. Aanvankelijk was het idee de kunstsprieten op het hoofdveld te ‘planten’, maar uiteindelijk is voor een ander veld gekozen. Het wordt, net als het eerste kunstgrasveld, aangelegd door Invictus. De werkzaamheden bij HVV’24 zullen in maart of april beginnen, afhankelijk van de vergunningen. Naast het veld worden ook nieuwe, krachtige verlichtingsmasten gebouwd. 


Bron: https://www.pzc.nl/zeeuws-vlaanderen/ook-voetbalvereniging-hontenisse-heeft-nu-een-kunstgrasveld~a98d6c27/

7 weergaven
bottom of page